A WINK Egyesület honlapja

WINK Nemzetközi Kulturális Művészeti és Sport Egyesület

Kapcsolat

WINK Nemzetközi Művészeti Kulturális és Sport Egyesület honlapja

Székhely:

Budapest, 1108, Harmat utca 210.

Az egyesület ny.t. száma:
01-02-0011751;

Adószám:
18188772-1-42

Bankszámla szám:
11719001 20354370 00000000 

E-mail:

info@selyemut.org

Nagyatádi találkozó...

2019.03.08.

Nagyatádi találkozó...

Élménybeszámolót és megbeszélést tartott a WINK WINK Nemzetközi Kultúrális Művészeti és Sport Egyesület Nagyatádon és Bolháson március 8 és10 között.

Élménybeszámolót és megbeszélést tartott a WINK Nemzetközi Kultúrális Művészeti és Sport Egyesület Nagyatádon és Bolháson március 8 és10 között.

Az egyesület jelenlévő tagjainak gazdag és izgalmas programban volt része a hétvégén Nagyatádon és Bolháson.

A helyi művelődési házban az egyesület tagjai, fotós élménybeszámolót tartottak a januári – a kínai -- Fujian tartományban tett látogatásukról, a Xiamen Maraton futó versenyről, az utazás során szerzett tapasztalatokról, és a kultúrák közötti kapcsolatokról és egyéb érdekességekről.

A jelenlévők különös érdeklődéssel hallgatták Józsa Gábor olimpikon maratoni futó beszámolóját is a xiameni futóversenyről. A programot Pünkösd Márton az intézmény vezetője moderálta, és rögzítette a Nagyatádi Városi Televízió.

Lehetőség volt szakmai beszélgetésre a nagyatádi Fotókör képviselőivel és a későbbiekben együtt szurkolhattak és örülhettek a nagyatádi az RKC (Rinyamenti Kézilabda Club) női csapata győzelmének. Az egyesületi tagok megismerhettek helyi termelőket is.

Galba Mihály, Bolhás polgármester úr meghívására látogatást tettek a 440 fős településre. Ez is felejthetetlen élmény volt, hiszen teljesült talán mindenki gyerekkori álma: tűzoltó kocsival utazhatott, polgármester úr vezetésével, hiszen itt működik Bolhás Önkéntes Tűzoltó és Polgárőr Egyesülete.

Tevékenységükről Lesnyák Árpád elnök úr tartott beszámolót, továbbá találkozhatunk Bolhásért Érdekvédelmi Közhasznú Egyesület elnökével Balogh István úrral. Bemutatta az egyesület tevékenységét és az EU pályázaton elnyert programot. Megtekintettük a Festetics Ignác által építtetett kúriát. A Bolhási vendéglátóknak is különleges alkalom volt, hiszen most először járt kínai látogató a faluban, bár egyre közkedveltebb település az osztrák, német és olasz állampolgárok körében.

Az eseményen részt vettek: Wei Xiang úr és felesége, Székely Edit, Szamódy Olaf Zsolt, Benkő Imre, Józsa Gábor, eM Soós György, Galba Mihály, Palásti Lajos, Urbán Róbert.

 

Köszönjük! 

Az esemény vendéglátását és szervezését biztosította:

  • eM Soós György, 
  • Urbán Róbert, 
  • Balaskó László, 
  • Solar Hotel,
  • Galba Mihály

 

vissza

Hozzászólások